DOBRODOŠLI NA

MILLE NAVES

NAUTICA shop

Trgovina Nautica nalazi se u Nautičkom centru Milna na Braču, a širok asortiman proizvoda čini ga jedinom takvom trgovinom u 100 NM.

Ova trgovina je najvažnija opskrbna točka za čamce, nautičarima, ribarima i plivačima u srednjedalmatinskom akvatoriju , nakon Splita, koja je dostupna sa mora i cestom. Osim u trgovini, robu dostavljamo osobno (automobilom ili brodom) ili kurirskom službom..

Da biste provjerili naše zalihe, pratite nas na društvenim mrežama.

Niski troškovi dostave
Pakete isporučujemo s HP-om i GLS-om

GDJE

SE NALAZIMO?

Nalazimo se u Yacht Clubu Milna, otok Brač.

KONTAKT INFO

Istakne sliku retka s informacijama Mille Naves doo
Brdo I 20, 21405 Milna
Istakne sliku retka s informacijama 021 636 636

TU SMO DA POMOGNEMO!

Naš posao obuhvaća veliki niz usluga, no ako trebate nešto što nije navedeno rado ćemo zajedno vidjeti što još možemo napraviti. Cijene su postavljene po satu rada, po metru duljine broda, nautičkoj milji pri teglju, ili drugačije ovisno o poslu i radnim uvjetima..

NAUTICA SHOP nudi velik izbor svega što vam može trebati prilikom plovidbe, u ribolovu, ronjenju ili samo pri odlasku na plažu.
Glavni fokus nam je na brodskim dijelovima, ali znamo da brodovlasnicima često treba punjač za mobitel,, topla ili lagana odjeća, sunčane naočale, alat, toaletni papir, kuhinjske potrepštine, konopi, ribolovni pribor, natikače, gumenjak, vadičep i mnoge druge druge raznovrsne stvari.
Mi radimo što možemo da biste imali sve što vam treba!

Evo naših glavnih artikala na zalihi, a više proizvoda dostupno je u trgovini. Ako ne možete pronaći ono što trebate, pronaći ćemo i nabaviti za vas!

AKOMULATORI
ULJE
CINK ANODE
KONOPI
BOJA & DODATCI
INOX OPREMA
VENTILI I OSTALI MESING
ELEKTRONIKA I ZVUK
RIBOLOV
RAZNI BRODSKI DODACI
ODJEĆA
OBUĆA
PLAŽNI ARTIKLI
RONJENJE
RONJENJE

novosti

Učitavam

IZRAVNI KONTAKT

Pronađi nas

na Facebooku, Youtube i Instagram